QUÈ FEM

Les diverses àrees del nostre enfocament en arquitectura i disseny convergeixen en un propòsit comú: crear espais funcionals, estèticament atractius i sostenibles.

Disseny Arquitectònic

01

Creant espais únics: fusió d’estètica, funcionalitat i sostenibilitat.

Transformant visions en realitats arquitectòniques.

El nostre procés de disseny parteix d’una mirada essencialment funcional de l’arquitectura, obtinguda a través de l’experiència, i a partir dels criteris del client, que en serà l’usuari final. Aquests s’amalgamen amb els criteris moderns de l’estètica arquitectònica, els d’eficiència energètica, de la normativa actual, i de la tradició constructiva, i així s’assoleix un disseny únic per a cada ocasió.

Disseny d’interiors

02

Interiors amb encant: confort, estil, i sensació de benestar.

Espais atractius, acollidors i contemporanis.

Es col·loca l’enfoc en la usabilitat dels espais interiors. Sempre d’una manera atractiva, amb visió de futur i a escala humana. Els materials han de desprendre calidesa i la combinació entre ells ha de conjugar sensació de benestar.

Renovació i rehabilitació

03

Revitalitzant edificis: adaptació moderna i funcionalitat integrada.

Transformem espais antics en entorns acollidors, moderns, pràctics i vius.

Som capaços de perllongar la vida de les construccions en el temps. Amb les actuacions essencials mínimes es busca adaptar els edificis existents als seus nous i diferents usos, i transformar-los en espais moderns i funcionals.

Eficiència energètica i disseny sostenible

04

Edificis eficients: reduïm petjada ecològica, optimitzem costos, garantim futur.

Innovació i sostenibilitat en cada projecte.

El nostre compromís amb el medi ambient és clar. Des del disseny bioclimàtic fins a l’energia renovable, integrem als nostres edificis les solucions sostenibles per reduir la petjada ecològica, a més d’estalviar en costos operatius. Cada projecte nostre és una inversió en un futur més sostenible i eficient.

Planificació urbana

05

Dissenyant ciutats sostenibles: equilibri, natura, i experiència urbana.

Urbanisme conscient, integrant natura i ciutat.

Els nostres projectes urbanístics procuren sempre una millor experiència amb l’entorn. Els nostres dissenys urbans fan conviure el sòlid amb el natural, participant del verd en els màxim de projectes, i aportant un guany a nivell sensorial i ecològic.

Gestió de projectes

06

L’acompanyament exhaustiu i la supervisió detallada són sinònim d’èxit en cada construcció.

Execució precisa. De la idea a l’obra.

Des de la concepció del projecte fins a la construcció, anem focalitzant en cada detall, perquè sigui curosament supervisat i executat a l’obra. Fem un acompanyament complet en la recerca del constructor, i al llarg de l’obra amb la Direcció Facultativa per arribar amb èxit a la seva finalització.

Necessites més detalls?

info@viuarq.cat

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre com crear i gestionar projectes de disseny, característiques del projecte i serveis i preus

Eines d'accessibilitat